Jobs

Sobatech BV richt zich op het produceren van continue meng- en kneedinstallaties voor industriële bakkerijen. Deze installaties bestaan in het algemeen uit een continue doseerinstallatie, één of meerdere continue deeg meng- en kneedmachines en één of meerdere deegtransportsystemen. In nauwe samenwerking met de opdrachtgevers worden projecten turn-key opgeleverd, waarbij de volledige verantwoordelijkheid wordt genomen voor het gehele traject bestaande uit de engineering, de productie, de inbedrijfstelling en de service en het onderhoud. Sobatech BV bevindt zich in de top van het marktsegment en opereert vanuit Maastricht en staat haar opdrachtgevers wereldwijd met raad en daad bij.

 

Sobatech bestaat uit een jong en multidisciplinair team. Het is een klein en wendbaar bedrijf wat producten met hoogwaardige technologie maakt. Wij zijn altijd in beweging en in ontwikkeling om nieuwe markten en toepassingen te vinden voor onze technologie. Laat je eens verassen en neem contact op voor een kennismaking. Dat kan altijd!!

 

Sobatech zoekt per direct de volgende mensen:

-        Software Engineer.

-        Werktuigbouwkundig Engineer.

-        Business Controller (met technische achtergrond

of affiniteit).

 

Voor meer informatie over deze jobs en om een kennismakingsgesprek, neem contact op met Arno van Dort (arno.vandort@sobatech.com ).