Contact  Back

  VACATURE: MARKETING STAGIAIR(E)

  Fulltime

  Ben jij zelfstandig, proactief en volg je een marketing gerelateerde studie? En lijkt het je leuk een grote rol te spelen bij het opzetten van marketingcampagnes bij een dynamisch en groeiend familie bedrijf (en alles wat daarbij komt kijken)? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  WIE ZIJN WIJ?

  Sobatech is een gepassioneerd familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en in bedrijf stellen van hoogwaardige en innovatieve machines voor de voedingsmiddelenindustrie.  Sobatech werd opgericht in 2005 en was daarmee een van de eerste toegewijde leveranciers van continue doseer- en kneedapparatuur.

  De afgelopen jaren is de vraag naar Sobatech’s technologie sterk gestegen; steeds meer voedingsproducenten zijn op zoek naar een oplossing om de vraag naar- en kwaliteit van- voedingsmiddelen te verhogen en tegelijkertijd de operationele kosten zo laag mogelijk te houden.

  Met een enthousiast, hecht (en soms een tikkeltje gek) team van 15 mensen, beantwoordt Sobatech deze toenemende vraag naar continue deegproductie met haar state-of-the-art procesapparatuur. Door een nauwe samenwerking met verschillende onderzoeksinstellingen, internationale zakenpartners en klanten; bevinden we ons aan de top van het marktsegment.

  Sobatech heeft een sterk internationaal karakter met afzetmarkten als: Europa, (Zuid-) Amerika, het Midden-Oosten en het Verre Oosten.

  WIE ZOEKEN WE?

  We zijn opzoek naar een enthousiaste (online) marketing stagiair(e) voor een flexibele periode van ongeveer 5 maanden (aantal uren per week zijn tevens flexibel in te delen). Sobatech’s proces technologie wordt gezien als een relatief nieuwe en innovatieve manier van voedsel produceren. Onze bestaande klanten hebben ervaring met de voordelen die deze machine biedt; maar, we willen ook dat nieuwe klanten en potentiele klanten ons weten te vinden. SEO speelt daarbij een cruciale rol. Tijdens je stage zul je een belangrijke rol spelen bij marketingcampagnes, content marketing, lead generation and het meten en analyseren van resultaten. Daarnaast ben je ook betrokken bij het beheer en optimalisatie van de website en onze huidige communicatiekanalen. 

  • Je bent student op HBO of WO niveau in de richting van marketing, communicatie, bedrijfskunde of andere marketing gerelateerde studies;
  • Je hebt affiniteit en/of ervaring met het opzetten van marketingcampagnes (B2B) is een pré;
  • Je vindt het leuk mee te denken over strategie, bent proactief en durft je mening te geven;
  • Je legt de lat hoog, werkt zelfstandig en kan pakkend schrijven;
  • Vloeiend Nederland en Engels in taal en geschrift;
  • Je hebt een vlotte pen en haalt energie uit creatief schrijven. 

  WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN?

  • Een fantastische stageplek voor minimaal 4/5 maanden;
  • Persoonlijke begeleiding om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Ruimte om aan je studieopdracht te werken;
  • Werken in een klein, ambitieus en gezellig team waarin iedereen zichzelf kan zijn;
  • Stagevergoeding

  ENTHOUSIAST?

  Ben jij degene die wij zoeken? Stuur snel een bericht of mail naar Geneviève Lekner (0621869812; genevieve.lekner@sobatech.com). We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

  Sobatech Factory The Netherlands
  Sobatech Factory The Netherlands

  Team building day
  Team building day