Contact  Back

  Mechanical Engineer

  Fulltime

  WIE ZIJN WIJ?

  Sobatech is een innovatief, internationaal familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en in bedrijf stellen van machines voor het continu doseren en mengen van voedingsmiddelen. Sobatech werd opgericht in 2005 en was destijds een van de eerste toegewijde leveranciers van continu kneedapparatuur. Tegenwoordig wordt continue voedselproductie steeds populairder omdat veel voedselproducenten op zoek zijn naar nieuwe manieren om de vraag naar- en kwaliteit van- voedsel te verhogen en tegelijkertijd de operationele kosten laag te houden. Met een enthousiast en hecht team van 12 mensen beantwoordt Sobatech de toenemende vraag naar continu voedselproductie met haar innovatief en industrieël procesapparatuur. Door een nauwe samenwerking met verschillende onderzoeksinstellingen, internationale zakenpartners en klanten, bevindt Sobatech zich aan de top van haar marktsegment. Sobatech heeft een sterk internationaal karakter; een aantal van onze afzetmarkten zijn: Europa, (Zuid-) Amerika, het Midden-Oosten en het Verre Oosten.

  WIE ZOEKEN WE?

  We zijn opzoek naar een extra enthousiaste mechanische engineer die het huidige engineeringsteam aanvult. Als mechanische engineer stel je grote industriele productielijnen samen en werk je nauw samen met de elektro- en/of software engineer. Samen met alle projectleden streef je ernaar om projecten op te leveren die de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Bij grotere projecten geef je leiding aan het team van (externe) engineers om het project op tijd en volgens klant specifieke wensen op te leveren. Sobatech heeft een sterk innovatief karakter; iets waar we erg trots op zijn. Om die reden, word je sterk aangemoedigd om te helpen met innoveren door je kritische denkvaardigheden toe te passen en voortdurend te zoeken naar betere en efficiëntere manieren van produceren. 
  We zijn opzoek naar iemand met de volgende vaardigheden:

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding werktuigbouwkunde/mechanica met minimaal 4 jaar relevante werkervaring
  • Je hebt (bij voorkeur) ervaring met Inventor, Vault applicaties en Autocad
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal en bent bereid om naar het buitenland te reizen
  • Je bent bekend met de procesindustrie en hebt er affiniteit mee
  • Je bent een teamspeler maar kunt ook individueel te werk
  • Je bent een ‘duizendpoot’ en vindt het niet erg om andere collega’s te helpen met activiteiten niet direct passend bij jouw functie
  • Je houdt van Limburgse vlaai

  WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN?

  • De Sobatech familie is hecht, enthousiast en opereert in een kleine maar dynamische werkomgeving
  • We bieden een afwisselende baan waarbij jouw gedachten en ideeën erg worden gewaardeerd (en ook het verschil maken)
  • Sobatech geeft haar team veel vrijheid & verantwoordelijkheid
  • Continue stroom aan snacks, snoep en vlaai 

  ENTHOUSIAST?

  Ben jij degene die wij zoeken? Stuur snel een bericht of mail naar Geneviève Lekner (0621869812; genevieve.lekner@sobatech.com). We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

  Sobatech Factory The Netherlands
  Sobatech Factory The Netherlands

  Team building day
  Team building day