Contact  Back

  VACATURE: MECHANISCH ENGINEER

  Fulltime

  Ben jij een mechanisch engineer én gaat je hart sneller kloppen van het bedenken, ontwerpen en verbeteren van hoogwaardige productie processen? Solliciteer dan nu voor onze vacature van PROJECT ENGINEER.

  WIE ZIJN WIJ?

  Sobatech is een gepassioneerd familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en in bedrijf stellen van hoogwaardige en innovatieve machines voor de voedingsmiddelenindustrie.  Sobatech werd opgericht in 2005 en was daarmee een van de eerste toegewijde leveranciers van continue doseer- en kneedapparatuur.

  De afgelopen jaren is de vraag naar Sobatech’s technologie sterk gestegen; steeds meer voedingsproducenten zijn op zoek naar een oplossing om de vraag naar- en kwaliteit van- voedingsmiddelen te verhogen en tegelijkertijd de operationele kosten zo laag mogelijk te houden.

  Met een enthousiast team van 15 mensen, beantwoordt Sobatech deze toenemende vraag naar continue deegproductie met haar state-of-the-art procesapparatuur. Door een nauwe samenwerking met verschillende onderzoeksinstellingen, internationale zakenpartners en klanten; bevinden we ons aan de top van het marktsegment.

  Sobatech heeft een sterk internationaal karakter met afzetmarkten als: Europa, (Zuid-) Amerika, het Midden-Oosten en het Verre Oosten.

  WIE ZOEKEN WE?

  We zijn opzoek naar een enthousiaste techneut die als onderdeel van het mechanische engineering team, industriële food productielijnen kan helpen ontwerpen én verbeteren. Samen met alle projectleden streef je ernaar om projecten op te leveren die de verwachting van onze klanten overtreffen. Gedurende een project, zul je je bezighouden met het ontwerpen van productie lijnen, het selecteren van de benodigde componenten, het valideren van de functionaliteit (in ons demo center) en tot slot het installeren en in bedrijf nemen bij de klant.

  We zijn opzoek naar iemand met de volgende vaardigheden:

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding werktuigbouwkunde/mechanica/engineering met minimaal 4 jaar relevante werkervaring
  • Je hebt (bij voorkeur) ervaring met Inventor, Vault applicaties en Autocad
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal en bent bereid om naar het buitenland te reizen
  • Je bent bekend met de procesindustrie en hebt er affiniteit mee
  • Je bent een teamspeler maar kunt ook individueel te werk
  • Je bent een ‘duizendpoot’ en vindt het niet erg om andere collega’s te helpen met activiteiten niet direct passend bij jouw functie
  • Je houdt van Limburgse vlaai

  WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN?

  • De Sobatech familie is hecht, enthousiast en opereert in een kleine maar dynamische werkomgeving
  • Snel groeiend bedrijf waarbij innovatie en vernieuwing hoog in het vaandel staat
  • We bieden een afwisselende baan waarbij jouw gedachten en ideeën erg worden gewaardeerd (en ook het verschil maken)
  • Sobatech geeft haar team veel vrijheid & verantwoordelijkheid
  • Continue stroom aan snacks, snoep en vlaai

  ENTHOUSIAST?

  Ben jij degene die wij zoeken? Stuur snel een bericht of mail naar Geneviève Lekner (0621869812; genevieve.lekner@sobatech.com). We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

  Vacatures engineer maastricht
  Vacatures engineer maastricht