Contact  Back

  VACATURE: TECHNICAL PROJECT LEAD

  Fulltime

  Gaat je hart sneller kloppen van het voorbereiden, opzetten en begeleiden van grote Internationale projecten in de voedselverwerkende industrie? Én werk je graag in een dynamische en familiale setting? Dan zoeken wij jou als nieuwste lid van het Sobateam!

  WIE ZIJN WIJ?

  Sobatech is een gepassioneerd familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en in bedrijf stellen van hoogwaardige en innovatieve machines voor de voedingsmiddelenindustrie.  Sobatech werd opgericht in 2005 en was daarmee een van de eerste toegewijde leveranciers van continue voedsel productie technologie.

  De afgelopen jaren is de vraag naar Sobatech’s technologie sterk gestegen; steeds meer voedingsproducenten zijn op zoek naar een hoogwaardige oplossing om de vraag naar- en kwaliteit van- voedingsmiddelen te verhogen en tegelijkertijd de operationele kosten zo laag mogelijk te houden.

  Met een enthousiast team van 15 mensen, beantwoordt Sobatech deze toenemende vraag naar continue deegproductie met haar state-of-the-art procesapparatuur. Door een nauwe samenwerking met verschillende onderzoeksinstellingen, Internationale zakenpartners en klanten; bevinden we ons aan de top van het marktsegment.

  Sobatech heeft een sterk internationaal karakter met afzetmarkten als: Europa, (Zuid-) Amerika, het Midden-Oosten en het Verre Oosten.

  WIE ZOEKEN WE?

  We zijn op zoek naar een enthousiaste techneut die als hoofd van ons engineeringsteam grote Internationale projecten voorbereid, opzet en begeleid van opdracht tot in bedrijf name. Verder ben je verantwoordelijk voor een deel van de inkoop en het bewaken van de planning, voorwaarden en budgetten zowel in samenspraak met de klant als intern. Samen met alle projectleden streef je ernaar om productie lijnen op te leveren die de verwachtingen van onze klanten overtreft. Innovatie, kwaliteit en het centraal stellen van onze klanten staat bij Sobatech ten alle tijden voorop.

  De functie vereist analytische vaardigheden die effectieve prestaties kunnen bevorderen door middel van goed management, strategisch denken, communicatie, motivatie en project begeleiding.

  WELKE ERVARINGEN HEB JE NODIG?

  • Bachelor of Master in Business en/of technisch gerelateerde vakken
  • +6 jaar relevante werkervaring
  • Voorkeur om te werken in een dynamisch (en soms chaotisch) groeiend bedrijf
  • Sterke vaardigheden om processen in kaart te brengen
  • Ervaring in het leiden van wereldwijde projectteams op verschillende locaties, culturen en geografie heeft de voorkeur
  • Ervaring met en comfort bij het werken in een multiculturele, multidisciplinaire organisatie is een pré
  • Je bent bekend met de procesindustrie en hebt er affiniteit mee
  • Je houdt van Limburgse vlaai

  WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN?

  • De Sobatech familie is hecht, enthousiast en opereert in een kleine maar dynamische werkomgeving
  • We bieden een afwisselende baan waarbij jouw gedachten en ideeën erg worden gewaardeerd (en ook het verschil maken)
  • Sobatech geeft haar team veel vrijheid & verantwoordelijkheid
  • Continue stroom aan snacks, snoep en vlaai

  ENTHOUSIAST?

  Ben jij degene die wij zoeken? Stuur snel een bericht of mail naar Geneviève Lekner (0621869812; genevieve.lekner@sobatech.com). We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

  ‘Never doubt that a small group of thoughtful committed individuals can change the world. In fact, that is the only thing that ever has’

  Sobatech Team Day

  Sobatech Team